Ga naar de vestiging Nijkerk

Inschrijven

Op zoek naar een goede tandarts in Putten? Wacht niet langer en schrijf u in bij Mondzorg Midden Nederland Putten. We staan graag voor u klaar.

Team Mondzorg Midden Nederland Putten

In onze praktijk leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht, preventie en kwaliteit. Er wordt geluisterd naar uw wensen en uw vragen worden uitgebreid behandeld. Samen komen we tot de beste aanpak, u beslist mee. Tevens zijn wij gespecialiseerd in implantologie en cosmetische behandelingen. Als extra service voor onze patienten werken wij ook ’s avonds (zie Afspraken & werktijden).

Met veel plezier zullen wij uw gebit verzorgen!

Tandartsen

Top
werknemer

Eva Backelandt-van der Krift

Afgestudeerd in 2002 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds 2002 werkzaam in de praktijk en heeft in 2005 de praktijk overgenomen van haar vader, tandarts J.M.van der Krift. Algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en endodontische behandelingen (wortelkanaalbehandelingen). 

werknemer

Diederik Backelandt

Afgestudeerd in 2003 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2003 werkzaam in de praktijk en sinds 2005 mede-eigenaar. Gespecialiseerd in implantologie en cosmetische tandheelkunde met composiet (facings)  

werknemer

Femke Bernink

Afgestudeerd in 2009 aan de ACTA te Amsterdam. Sinds 2010 werkzaam in deze praktijk. Femke neemt graag de tijd voor haar patienten, tijdens de behandeling maar ook om een behandelplan te bedenken waar zowel tandarts als patient volledig achter staan. 

werknemer

Nina Paulusma

Nina is een rustige, aardige tandarts die graag voor de patiënt klaar staat en u zo goed mogelijk helpt.  

Paro-preventie assistentie

Top
werknemer

Jetty Bregman

Sinds 2000 werkt ze in onze praktijk, daarvoor was ze ook al werkzaam als tandartsassistente. Na een jarenlange ervaring als tandartsassistente volgde ze de opleiding tot preventie assistente. In 2008 heeft ze aan de ACTA, de universiteit voor tandheelkunde van Amsterdam de opleiding tot paro-preventie assistente gevolgd en met succes afgerond. 

Mondhygiënist / Mondzorgkundige

Top
werknemer

Ilse Metz

Ilse is sinds 2015 bij ons werkzaam als Mondhygiënist. Ze behandelt tandvleesproblemen en zal samen met de patiënt de conditie van tandvlees en kaakbot helpen te verbeteren. 

Preventie Assistente

Top
werknemer

Arjenne Ruiter

Al meer dan 25 jaar is Arjenne tandartsassistente. Eerst alleen bij de heer Sigterman, in 2009 is ze ook bij ons komen werken. Nog altijd werkt ze met veel plezier en enthousiasme. Ze heeft de opleiding tot preventieassistente in 2009 afgerond. 

werknemer

Annet Koppe

Annet is een ervaren tandartsassistente en heeft door de jaren heen met verschillende tandartsen gewerkt. Zij heeft de opleiding tot preventie-assistent afgerond. 

Assistentes

Top
werknemer

Carla Sneek

Carla werkte al als tandartsassitente voordat ze in 2007 ons team kwam versterken. Altijd paraat en gemotiveerd staat ze voor iedereen klaar. 

werknemer

Kady Zegers

Kady werkt sinds 2018 bij ons in de praktijk en volgt de opleiding tot tandartsassitente. Ondertussen heeft ze het vak in de praktijk al eigen gemaakt. 

Receptioniste

Top
werknemer

Anne Marie van de Ridder

Sinds 2011 is Annemarie bij ons werkzaam als tandartsassistente. Met veel enthousiasme en hart voor de praktijk is ze al jaren bij ons werkzaam. Ze werkt aan de stoel als assistente en ook aan de receptie om u in de praktijk of telefonisch te helpen om een afspraak in te plannen bij onze behandelaars. 

werknemer

Mariska Levij

Meer dan 7 jaar heeft ze al ervaring in de tandheelkunde als tandarts-assitente en nu is ze werkzaam bij ons als receptioniste. 

werknemer

Jet Haitsma

Sinds 2005 verzorgt ze samen met haar collega's de afspraken van de tandartsenpraktijk. Altijd bereid om bij te springen en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel is ze een vertrouwd gezicht van de praktijk.