Ga naar de vestiging Nijkerk

Inschrijven

Op zoek naar een goede tandarts in putten? Wacht niet langer en schrijf u in bij Backelandt & van der Krift. We staan graag voor u klaar.

Team Backelandt & van der Krift

In onze praktijk leggen wij de nadruk op persoonlijke aandacht, preventie en kwaliteit. Er wordt geluisterd naar uw wensen en uw vragen worden uitgebreid behandeld. Samen komen we tot de beste aanpak, u beslist mee. Tevens zijn wij gespecialiseerd in implantologie en cosmetische behandelingen. Als extra service voor onze patienten werken wij ook ’s avonds (zie Afspraken & werktijden).

Met veel plezier zullen wij uw gebit verzorgen!

Tandartsen

Top
werknemer

Eva Backelandt-van der Krift

Afgestudeerd in 2002 aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds 2002 werkzaam in de praktijk en heeft in 2005 de praktijk overgenomen van haar vader, tandarts J.M.van der Krift. Algemene tandheelkunde & cosmetische tandheelkunde  

werknemer

Diederik Backelandt

Afgestudeerd in 2003 aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2003 werkzaam in de praktijk en sinds 2005 mede-eigenaar. Gespecialiseerd in implantologie en cosmetische tandheelkunde met composiet (facings)  

werknemer

Femke Bernink

Afgestudeerd in 2009 aan de ACTA te Amsterdam. Sinds 2010 werkzaam in deze praktijk. Femke neemt graag de tijd voor haar patienten, tijdens de behandeling maar ook om een behandelplan te bedenken waar zowel tandarts als patient volledig achter staan. 

werknemer

Khanh Do

Tandarts Khanh Do is afgestudeerd in 2014 aan de ACTA te Amsterdam. Hij is een heel rustige, vriendelijke en kundige tandarts. Het team en de patiënten zijn zeer blij met hem. 

Paro-preventie assistentie

Top
werknemer

Jetty Bregman

Sinds 2000 werkt ze in onze praktijk, daarvoor was ze ook al werkzaam als tandartsassistente. Na een jarenlange ervaring als tandartsassistente volgde ze de opleiding tot preventie assistente. In 2008 heeft ze aan de ACTA, de universiteit voor tandheelkunde van Amsterdam de opleiding tot paro-preventie assistente gevolgd en met succes afgerond. 

Mondhygiënist / Mondzorgkundige

Top
werknemer

Ilse Metz

Ilse is bij ons werkzaam als Mondhygiënist. Ze behandelt tandvleesproblemen en zal samen met de patiënt de conditie van tandvlees en kaakbot helpen te verbeteren. 

Preventie Assistente

Top
werknemer

Arjenne Ruiter

Al meer dan 18 jaar is Arjenne tandartsassistente bij de heer Sigterman. In 2009 is ze ook bij ons gaan werken. Nog altijd werkt ze met veel plezier en enthousiasme. Ze heeft de opleiding tot preventieassistente in 2009 afgerond. 

werknemer

Annet Koppe

Annet is een ervaren tandartsassistente en heeft door de jaren heen met verschillende tandartsen gewerkt. Zij heeft de opleiding tot preventie-assistent afgerond. 

Assistentes

Top
werknemer

Carla Sneek

Carla werkte al als tandartsassitente voordat ze in 2007 ons team kwam versterken. Altijd paraat en gemotiveerd staat ze voor iedereen klaar. 

werknemer

Lizet Meiling

Sinds 2017 werkzaam in onze praktijk. Ze komt uit de kinderopvang en heeft zich omgeschoold tot tandarts assistente. 

werknemer

Anne Marie van de Ridder

In 2011 is Anne Marie een nieuwe uitdaging aangegaan en heeft de opleiding tot tandartsassistente afgerond. Met veel enthousiasme is ze bij ons werkzaam. 

Receptioniste

Top
werknemer

Hetty Worst

Al meer dan 30 jaar een vertrouwd gezicht aan de balie. Hetty kent bijna alle patienten bij naam en kan de mensen vaak aan de stem al herkennen. Met een brede glimlach, grote precisie en interesse in haar medemens verzorgt ze de afspraken aan de balie en telefoon. 

werknemer

Jet Haitsma

Sinds 2005 verzorgt ze samen met Hetty de afspraken van de tandartsenpraktijk. Altijd bereid om bij te springen en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel is ze een vertrouwd gezicht van de praktijk.